Nyhed

Hvem er stjernen på din arbejdsplads?

Det er nu, du skal indstille din kollega til fornem hæder, hvis du har den bedste tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant, ungeambassadør, organiser eller uddannelsesmentor.

Hvem er med til at sørge for, at der er rart at være på din arbejdsplads? Hvem hjælper med at sikre ordentlige vilkår? Hvem sikrer, at du kan føle dig tryg?

Har du en kollega i tankerne, så overvej, om han eller hun ikke fortjener en pris.

Vi bruger så meget tid på vores arbejde, at det er helt afgørende, at det er rart at være der. Derfor er Fødevareforbundet NNF med til at hylde arbejdspladsens stjerner. Ved prisuddelingen ’Årets TR’ uddeler A4 Medier en række vigtige priser, og det er nu, du kan indstille din kollega, hvis du synes, at han eller hun er:

  • Årets TR
  • Årets AMR
  • Årets ungeambassadør
  • Årets organiser
  • Årets uddannelsesmentor

Du kan indstille din kollega her: Indstil til Årets TR 2024

Husk, at det er en fordel at komme med konkrete eksempler på, hvor din kollega gør en forskel. Fristen er den 7. september.

I 2023 blev arbejdsmiljørepræsentant og medlem af Fødevareforbundet NNF Carl Uffe Hansen nomineret til ’Årets AMR’ for sit arbejde for kollegernes sikkerhed på Arla-virksomheden Danmark Protein. Få Carl Uffe Hansens historie her.