Godt arbejdsmiljø hæver kvaliteten og kundeoplevelsen
- Lige fra første dag som lærling har jeg følt mig værdsat som menneske og kollega. Det er langt fra en selvfølge i vores branche, hvor mange lærlinge møder en hård tone og slet ikke lærer nok, siger 35-årige Julija Marinskis, der er på 3. år i sin konditormesterlære i den esbjergske bageri- og cafekæde Guldægget.
- Du både lærer og bidrager mere, når du bliver taget alvorligt. Det gør en kæmpe forskel, at dine kollegerne gør sig umage med at lære fra sig, sparrer med dig om dine ideer og tager positivt imod dine input til deres kager, forklarer Julija Marinskis.
Hendes positive læreforløb er ingen tilfældighed.
- Kun et rart og fagligt stærkt miljø kan tiltrække de dygtigste elever og svende og give alle lyst til at yde deres bedste. Derfor er kulturen i sidste ende afgørende for både kvaliteten i vores brød og kager og for den oplevelse, vores kunder går herfra med, understreger direktør i Guldægget, Mark Mikkelsen.