• Find afdeling
    • Sjælland og Øerne
    • Nordjylland
    • Sydjylland
    • Midt-Vestjylland
    • Østjylland
    • Lillebælt-Fyn
  • Om Fødevareforbundet NNF
    • Organisation
    • Kontingent
    • Love og målprogram
    • Internationalt samarbejde
    • Klageråd
  • For tillidsvalgte
    • Førstegangsvalg af tillidsrepræsentant
    • Kurser
    • Arbejdsmiljørepræsentantens håndbog
    • Tillidsdialog
    • Ordbog for tillidsvalgte
    • Socialrådgivning
  • Presse
    • Pressekontakt
    • Pressebilleder
    • Logo
    • Tilmeld nyhedsbrev
    • Medlemsmagasinet Substans
  • Kontakt
    • Valgte
    • Medarbejdere
  • PL
  • UK
  • DE
  • Cookies
  • Nyheder
    • Se alle nyheder
    • Servicenyheder
    • Blogs
    • Podcast
    • Temaer
    • Medlemsmagasinet Substans
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Overenskomst
    • Mejeri
    • Butiksområdet
    • Fødevareindustri
    • Slagter-industri
  • A-kasse
    • Tast selv a-kassen
    • Ledig
    • CV
    • Jobsøgning
    • Uddannelse for ledige
    • Aktivering som ledig
    • Samtaler som ledig
    • Booking af samtaler
    • Efterløn
    • Feriedagpenge
    • Hvor meget får jeg udbetalt?
    • Hvornår bliver pengene udbetalt
    • Bliver du syg?
    • Om a-kassen
  • Uddannelse
    • Elev
    • Erhvervsuddannelser
    • Uddannelse for voksne
    • Voksenlærling
    • Støtte og godtgørelse
  • Arbejdsmiljø
    • Arbejdsskader
    • Sygdom og socialsager
    • Psykisk arbejdsmiljø
    • Arbejdspladsvurdering
    • Ensidigt gentaget arbejde
    • Kurser om arbejdsmiljø
    • Arbejdsmiljørepræsentant
    • Arbejdsmiljørepræsentantens håndbog
  • Medlemsfordele
    • Bliv medlem
    • Lej et feriehus
    • LO Plus Guldkort
    • Alka Forsikring
    • TestaViva
    • Billån
  • Find afdeling
    • Sjælland og Øerne
    • Nordjylland
    • Sydjylland
    • Midt-Vestjylland
    • Østjylland
    • Lillebælt-Fyn
  • Om Fødevareforbundet NNF
    • Organisation
    • Kontingent
    • Love og målprogram
    • Internationalt samarbejde
    • Klageråd
  • For tillidsvalgte
    • Førstegangsvalg af tillidsrepræsentant
    • Kurser
    • Arbejdsmiljørepræsentantens håndbog
    • Tillidsdialog
    • Ordbog for tillidsvalgte
    • Socialrådgivning
  • Presse
    • Pressekontakt
    • Pressebilleder
    • Logo
    • Tilmeld nyhedsbrev
    • Medlemsmagasinet Substans
  • Kontakt
    • Valgte
    • Medarbejdere
  • Se alle nyheder
  • Servicenyheder
  • Blogs
  • Podcast
  • Medlemsmagasinet Substans
  • Tilmeld nyhedsbrev

Substans nr. 1 2017

09. marts 2017

Læs årets første udgave af Substans - medlemsmagasin for fødevarearbejdere

Tema: Humor på arbejdspladsen

Fødevarearbejderne er glade for humor og kælenavne på arbejdspladsen, viser en undersøgelse. Læs om, hvorfor humor på jobbet er vigtig og se eksempler på jeres kælenavne.

Du kan også læse om:

- Mit mad-tip: Lam til påskefrokosten

- Før & Nu: Overenskomstforhandlinger i 1998 og nu

- Det ku' ske for dig: Marie manglede 27.000 kr. i lønningsposen

- Interview: Mick Øgendahl

Læs som pdf

Du kan også hente Substans som pdf-fil.

Krydsord

Du kan svare på krydsordet fra side 30 lige her.

Lokalsider

Læs de lokale sider af Substans fra:

- Sjælland & Øerne
- Lillebælt-Fyn
- Sydjylland
- Østjylland
- Midt Vestjylland
- Nordjylland

Tip os

Har du en god historie eller et tip til næste nummer af Substans, så skriv til redaktionen på substans@nnf.dk. 

Næste nummer

Næste nummer udkommer i juni 2017. Kan du ikke vente med at få flere nyheder fra din branche, så tilmeld dig Fødevareforbundet NNF's nyhedsbrev. Det bliver sendt ud på e-mail ca. en gang om ugen.

Har du ikke modtaget Substans?

Hvis du ikke har modtaget Substans med posten inden for de nærmeste dage, så send en mail til substans@nnf.dk, så løser vi problemet.

 


Arkiv

  • Substans 2017
    • - Substans nr. 1 2017
    • - Substans 02 2017
    • - Substans 03 2017
    • - Substans nr. 4 2017
  • Substans 2016
    • - Substans nr. 1 2016
    • - Substans nr. 2 2016
    • - Substans nr. 3 2016
    • - Substans nr. 4 2016
  • Substans 2015
    • - Substans nr.1 2015
    • - Substans nr. 2 2015
    • - Substans nr. 3 2015
    • - Substans nr. 4 2015
  • Substans 2014
    • - Substans nr. 1 2014
    • - Substans nr. 2 2014
    • - Substans nr. 3 2014
    • - Substans nr. 4 2014
  • Substans 2013
    • - Substans nr. 3 2013
    • - Substans nr. 2 2013
    • - Substans nr. 1 2013
  • Substans 2012
    • - Substans nr. 6 2012
    • - Substans nr. 5 2012
    • - Substans nr. 4 2012
    • - Substans nr. 3 2012
    • - Substans nr. 2 2012
    • - Substans nr. 1 2012
  • Substans 2011
    • - Substans nr. 6 2011
    • - Substans nr. 5 2011
    • - Substans nr. 4 2011
    • - Substans nr. 3 2011
    • - Substans nr. 2 2011
    • - Substans nr. 1 2011
  • Substans 2018
    • - Substans 1 2018

Fødevareforbundet NNF

Vi er fagforeningen for dig der arbejder indenfor nogle af Danmarks vigtigste brancher: bager, slagter, mejeri, sukker- og chokoladeindustrien samt tobaksindustrien.

Med cirka 20.000 medlemmer er vi en stærk fagforening, der er til for medlemmerne.

Som en del af LO, er vi en del af et stærkt fællesskab.

Genveje

  • Vil du være medlem?
  • Kontakt
  • Find afdeling
  • Kontingent 2018
  • Presse
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Medlemsmagasinet Substans
  • Velkommen til Fødevareforbundet NNFs A-kasse
  • Hvor meget får jeg udbetalt?
  • Hvornår bliver pengene udbetalt?

Tilmeld nyhedsbrev

Seneste Substans

Fødevareforbundet NNF - Molestien 7 - 2450 København SV - Tel: 38 18 72 72 - nnf@nnf.dk