Foto af Ursula Bach for PensionDanmark
Medlemsinfo

Ondt i kroppen? Få gratis hjælp til at finde den rette behandling

Har du ondt i muskler eller led, og er du i tvivl om, hvad du skal gøre ved det? Så er PensionDanmarks fysioterapeuter klar til at hjælpe dig.
GENRE - fysioterapeut behandling
GENRE - fysioterapeut behandling

Hvis du har smerter i muskler eller led og har din pensionsopsparing hos PensionsDanmark, er deres fysioterapeuterne klar til at rådgive dig.

Sammen finder I ud af, hvordan du får den bedste hjælp. Det kan være behandling hos en fysioterapeut eller kiropraktor, eller det kan være behandling via Online Fysioterapi, som er en ny mulighed i din sundhedsordning

”Vi er uddannede fysioterapeuter med en bred erfaring og kan rådgive om blandt andet smertelindring, øvelser og hvilken hjælp du eventuelt har brug for. Det kan for eksempel være Online Fysioterapi, hvis vi vurderer, at du kan få glæde af hjælp til smertehåndtering, øvelser og forebyggelse af tilbagefald,” siger Birgitte Hasle, der er teamleder for Behandlingsrådgivning i PensionDanmark.

Ring og få hjælp

Sundhedsordningen er en del af din pensionsordning i PensionDanmark, så du skal ikke selv have penge op af lommen for at få rådgivning eller behandlinger.

Du behøver ikke en henvisning fra lægen, og du kan få hjælp, uanset om dine problemer er opstået gennem arbejdet eller ej. 

Ring til Behandlingsrådgivningen på 7010 0806 alle hverdage kl. 8-18.

Du kan læse mere om dine forskellige muligheder for at få hjælp via din sundhedsordning på pension.dk/sundhed

Fakta om Online Fysioterapi i din sundhedsordning

Online Fysioterapi kan være noget for dig, hvis du for eksempel har svært ved at få tid til at komme til fysioterapeut. Du kan bruge Online Fysioterapi til langt det meste af det, du normalt går til en fysioterapeut med.

Fysioterapeuten undersøger dig grundigt ved bl.a. at bede dig lave forskellige bevægelser, spørge dybdegående ind til dine smerter, og hvordan de er opstået. På videoskærmen kan du vise, hvor det gør ondt og forklare, hvordan det gør ondt.

Fysioterapeuten hjælper dig også med øvelser. I laver dem sammen, så du er helt sikker på, hvad du skal gøre, når du bagefter laver øvelserne selv. Du får også et træningsprogram i PensionDanmarks app, hvor du kan se øvelserne, og hvor tit, du skal lave dem.

Der kan være situationer hvor du med fordel kan skifte fra Online Fysioterapi til fysisk klinik og omvendt. Du kan altid kontakte os og høre om dine muligheder.