Hvordan er det at være i lære som slagter, bager, konditor eller mejerist? Det og meget mere står en flok lærlinge klar med svar på, hvis du besøger Fødevareforbundet NNF til DM i Skills.
Hvor tidligt møder man om morgenen som bagersvend? Hvad får man i løn, når man er i lære som mejerist? Og hvad vil det sige at være gourmetslagter? Alle tænkelige spørgsmål - fra stort til småt - om lærlingelivet som mejerist, slagter, gourmetslagter, bager og konditor kan man få svar på til DM i Skills den 18. til 20. januar.
Se hele programmet for DM i Skills 2018 her
Ved Fødevareforbundet NNF's stand vil der stå lærlinge fra alle fem uddannelser og svare på spørgsmål fra de interesserede. Der er tale om unge mennesker, der brænder for deres fag og selv lever lærlingelivet, så de ved, hvad der er værd at vide.
Er man mere interesseret i en rask bordfodboldkamp med og mod lærlingene, er der også altid mulighed for det.
De unge vil blive flankeret af faglærte fra samme brancher, der kan fortælle om livet i fødevarebranchen efter uddannelsen.
Der er åbent for standene til DM i Skills i følgende tidsrum:
Torsdag: 10.30-19.00
Fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-13.00
Jesper er en af de slagtere, du kan møde på Fødevareforbundet NNF's stand. Her snakker han med Simon Jul om, hvordan man scorer sådan et par kødglade gutter.