Hvert år kommer mange fødevarearbejdere galt af sted på arbejde. Nogle bliver snydt for løn, nogle må vente i evigheder på at få et fleksjob, mens andre bliver chikaneret eller fyret. Mød nogle af dem her
Fødevareforbundet NNF har mødt nogle af de fødevarearbejdere, der kom i problemer for år tilbage, og har opsøgt dem for at se, hvordan det går i dag.
Du kan møde Sampath Perera, der arbejdede under slavelignende forhold i et københavnsk bageri, Søren Petersen der blev chikaneret af sin arbejdsgiver på grund af sin seksualitet, og familien Villadsen, hvor fem familiemedlemmer mistede jobbet, da slagteriet i Skive lukkede, og flere andre.
Klik videre herunder.
Søren blev chikaneret af chefen fordi han er homoseksuel
I januar 2008 blev Søren Petersen, med hjælp fra Fødevareforbundet NNF, den første homoseksuelle lønmodtager, der fik erstatning for chikane på grund af sin seksualitet.
Læs hele historien: Søren blev chikaneret af chefen
Sampath kom til Danmark og endte som slave-konditor
Srilankanske Sampath Perera kom til Danmark i 2007 for at arbejde som bager og konditor. Han blev lovet guld og grønne skove, men endte i slavelignende forhold i Næstved.
Læs hele historien: Sampath kom til Danmark og endte som slave-konditor
Sagen mod Claus Meyer forpligter
Som voksenlærling vandt Bøje Lomholdt en sag mod Claus Meyer. Det forpligter nu, hvor han selv ejer et bager
Læs hele historien: Sagen mod Claus Meyer forpligter
Ulla Sørensen: Fem års ventetid fortsætter
I fem år har Ulla Sørensen gået i uvished. På trods af flere diskusprolapser og en fejloperation, tøver hendes kommune med at give hende førtidspension.
Læs hele historien: Ulla Sørensen: Fem års ventetid fortsætter
Fem familiemedlemmer blev fyret - Se hvad de laver i dag
Knud Erik Villadsen, hans kone, sø- ster, hendes mand og deres svoger, havde tilsammen arbejdet 80 år på Danish Crown i Skive, da nyheden om lukningen kom ud af det blå tilbage i 2008.
Læs hele historien: Fem familiemedlemmer blev fyret - Se hvad de laver i dag
Temaet 'Hvor blev de af', er også bragt i Substans - Medlemsmagasin for fødevarearbejdere




