Nyhed

Spar penge: Husk dit LO Plus-kort i sommerferien

Sommer betyder ferie og afslapning med familien. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, så husk at brug dit LO Plus kort i ferien, og spar penge i sommerlandet

Sommer betyder ferie og afslapning med familien. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, så husk at brug dit LO Plus kort i ferien, og spar penge i sommerlandet

Uanset om du skal booke sommerhus, vil en tur i BonBon-Land eller skal have frisket haven op i ferien, så husk at du kan spare mange penge ved at bruge dit LO Plus kort.

Som medlem af Fødevareforbundet NNF får du automatisk tilsendt et LO Plus-kort, som du kan bruge til at få rabatter i flere tusinde butikker over hele Danmark. 

Her finder du en oversigt over de mange butikker, attraktioner og feriesteder, hvor du kan fårabat med dit LO Plus kort

En beregning viser, at en familie med to voksne og børn med en husstandsindkomst på mellem 500-800.000 kroner i gennemsnit kan spare 6.000 kroner om året, ved at bruge LO Plus-kortet.

Download dit medlemskort til mobilen

Husk at du nu også kan du dit LO Plus medlemskort direkte på din mobil, hvis du har en smartphone.

Med den mobile app kan du hurtigt blive guidet til den nærmeste butik, hvor du kan få rabat, eller du kan vælge at få vist en liste med samtlige 1.300 rabataftaler, så du selv kan lave en søgning.

App'en indeholder også en liste med inspiration til fordelagtige rabatter, og du kan altid se en oversigt over de nyeste rabatmuligheder.

Sidst men ikke mindst får du også hurtig adgang til kontaktinformationer til Fødevareforbundet NNF. Så har du altid din fagforening lige ved hånden.

Se hvordan du får LO Plus medlemskortet på din mobil