I Fødevareforbundet NNF Midt Vestjylland er det blevet tradition at fejre jubilarer med fest og gaver. En af deltagerne, Carsten Zachariassen, har ikke haft en sygedag i de 25 år
20 medlemmer af Fødevareforbundet NNF Midt-Vestjylland kunne i 2013 fejre, at de har været medlem af fagforeningen i 25 år. Det blev markeret med en fest, hvor jubilarerne blev trakteret med en tre-retters menu, kaffe, petit four - og gaver.
Afdelingsformand Steen Hartmann, Fødevareforbundet NNF Midt-Vestjylland, bød velkommen og ønskede jubilarerne til lykke. Han udtrykte glæde over, at det er blevet en tradition, at afdelingen fejrer jubilarer.
For mange af jubilarerne var festen også et kærkomment gensyn med gamle kolleger, lige som der blev genopfrisket mange minder.
Gjort af godt stof
En af jubilarerne, Carsten Zachariassen, 45, fra Resenstad ved Struer, der til daglig arbejder hos Struer Brød, kunne fortælle, at han i de 25 år ikke har haft en eneste sygedag.
- Vestjyder er sikkert gjort af et godt stof, og sygdomme, end ikke influenza, bider på mig. Jeg er mødt på arbejde hver dag i de 25 år, fortæller Carsten Zachariassen, der blev meldt ind i fagforeningen, da han fik et ferieafløserjob på det daværende slagteri i Hurup.
- Jeg fik stukket en blanket i hånden med ordene: "Sådan gør vi her".
Efter et par år tog han uddannelsen som bager og arbejdede bl.a. i Tim og Ringkøbing, men fik så mel-allergi.
- Det er jo ikke heldigt, når man er bager, så jeg fik job på Vinderup Trælasthandel, men blev i Fødevareforbundet NNF.
Sikkerhedsnettet
Carsten Zachariassen havde det arbejde i otte år, da han blev tilbudt job på Struer Brød, hvor han arbejder fast på aftenhold.
- Jeg er i afdelingen, hvor vi blander bl.a. müesli og kommer aldrig i kontakt med mel. Vi har firedages-uge og det passer mig fint, siger Carsten Zachariassen, der mener, det er vigtigt, at man er medlem af en fagforening.
- For mig er det et sikkerhedsnet, at jeg ved, der sidder kompetente personer i min fagforening til at forhandle eksempelvis løn, pensioner og så videre. Det er ubegribeligt, at specielt mange unge vælger den professionelle fagforening fra. Jeg er bange for, at det kan komme til at gøre ondt på mange af dem senere i deres arbejdsliv, siger Carsten Zachariassen.
Jubilarerne blev trakteret med lakseroulade på salatbund med karrydressing og flutes, oksefilet med smørstegte kartofler, broccolisalat, og svampe, rødløg og rødvinssovs. Til dessert halve ananas med frugter og råcreme samt kaffe og petit four.

20 medlemmer af Fødevareforbundet NNF Midt Vestjylland havde i 2013 25 års jubilæum i fagforeningen.
Jubilarerne
Gaven til jubilarerne var en æske med kokkeknive, viskestykker fra George Jensen og et spækbræt.
Jubilarerne er:
Anni Merete Madsen Klit, Struer, Pia Munkholm, Holstebro, Anna Marie Kristensen, Bjerringbro, Tage Jensen Toft, Viborg, Inga Pinstrup Boeriis, Skjern, Hanne Vad, Rødkærsbro, Kirsten Helene Villebro, Struer, Carsten Zachariassen, Resenstad, Struer, Komathithevan Sathasivam, Herning, Anton Kjeldsen, Holstebro, Niels Peter Nielsen, Esbjerg, Mayurarhas Sivasamy, Holstebro, Kenneth Mortensen, Holstebro, Charlotte Sulkjær, Holstebro, Ane Kathrine Elisabeth Jensen, Herning, Hanne Damgaard Kvist Pedersen, Holstebro, Jenny Kirstine Lisby, Herning, og Børge Nybo Holmgaard, Videbæk.