Det er ikke på alle slagterier, der skæres ned på staben. Skare Meat Packers i Vejen i Sydjylland er netop gået i gang med en udbygning, der skal give plads til yderligere mellem 50 og 100 medarbejdere.
– Vi forarbejder i øjeblikket 600-700 ton kød om ugen i Vejen, og dette tal kommer op på 1000 ton, når udvidelsen står færdig. Vi kommer til at runde en årlig omsætning i koncernen på to milliarder kroner, siger direktør Kurt Skare til JydskeVestkysten.
Nybygningen af hovedafdelingen i Vejen skal stå færdig til nytår.
Derudover foretager Skare Meat forarbejdning af okse- og kalvekød i Christiansfeld i Sønderhylland og i Niebüll syd for grænsen. Desuden har virksomheden, der beskæftiger omkring 650 medarbejdere, salgsselskaber i flere lande.
Og så har Skare Meat lige overtaget landets største private kreaturslagteri, Aarhus Slagtehus. Det supplerer ejerskabet af kreaturslagteriet på havnen i Vejle, hvor produktionen skal ophøre i sommeren 2011.