Nyhed

Danske fødevarer, der får englene til at synge

Slagteren går selv ud på bondens mark og udvælger køer til de absolut bedste bøffer, bageren tryller med gamle kornsorter for smagens og sundhedens skyld. Fantasien blomstrer på de danske fødevarevirksomheder.

Er danske råvarer nu også så gode som producenterne reklamerer med, og vi som forbrugere gerne vil tro på ?

- Ja, lyder svaret fra Den Skaldede Kok i Tivoli, Carsten Olsen. Han er en af frontkæmperne for det gode danske køkken.

-Der findes , desværre utrolig mange mange dårlige råvarer på markedet. Mad som ikke hører hjemme på de danske spiseborde. Omvendt produceres der også meget, hvor kvaliteten er helt i top. Hvor man bruger udsøgte og gode råvarer. Produkter, som virkelig kan få englene til at synge, lyder dommen fra Den skaldede Kok.

Hen over sommeren har Substans besøgt en lang række arbejdspladser, der laver fødevarer som får englene til at synge overalt i Danmark.

Dem kan du se i et stort tema om ”DET GODE MÅLTID” i det netop udkomne Substans. Den skaldede Kok tilbereder, smager og kommenterer.

Læs Substans 04// 2010 her